Patrick Pot verwezen naar reservebank

Patrick Pot was rondom de feestelijkheden van het kampioenschap nog het stralende middelpunt bij Leonidas. In de laatste maanden is er veel veranderd. De spits zit tegenwoordig op de bank en de bovenste plaats is ingeruild voor de positie van hekkensluiter in 1B.

Patrick Pot (rechts op de bank) is hét slachtoffer van de slechte prestaties van Leonidas.

Pot is het grootste slachtoffer van de slechte resultaten van Leonidas in de eerste klasse. Vorig seizoen was de inmiddels 35-jarige topschutter nog aanvoerder en topscorer met 15 doelpunten in het kampioensjaar. Dit seizoen is hij verwezen naar de reservebank. Een onbegrijpelijke keuze van trainer John Schuurhuizen, omdat juist Pot zowel binnen als buiten het veld een zeer professionele houding laat zien.

In plaats van uit te halen naar zijn trainer, vanwege een gebrek aan krediet, stak de spits de hand in eigen boezem. ,,De trainer zet me niet voor niets op de bank. Hij wil het met andere jongens proberen en die keuze valt te begrijpen, omdat ik in de eerste wedstrijden van het seizoen te weinig kansen heb kunnen creëren,” aldus Pot, die nog zeven minuten mocht invallen. ,,De trainer verwacht dit seizoen gewoon meer van ons, bovendien is er veel concurrentie dus bestaat de kans dat je op de bank belandt.”

Geplaatst op oktober 18, 2011, in Interviews/portretten. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: